Ommålning av trapphus och ny takarmatur

Som ni kanske har märkt är det mycket som händer i föreningen just nu, därför vill vi i styrelsen ge lite information om vad som är på gång:

Ommålning av trapphus
Trapphusen i föreningen kommer att målas om helt, då de gamla väggarna har börjat bli väldigt slitna. Redan nu är visst förarbete på gång, och vi har även fått provmålat i A-trappen. Målararbetet kommer att komma igång väldigt snart.

Ny takarmatur
Samtidigt som vi målar om trapphusen, kommer vi också att byta ut takarmaturen, dvs. samtliga taklampor i trapphusen, i källaren, och på utsidan i trapporna på baksidan av huset (vinden är redan försedd med ny armatur). Den nya takarmaturen är energisnålare, och har inbyggd rörelsesensor vilket innebär att lampan tänds av rörelse. Detta gör att väggbrytarna inte längre kommer att vara kvar. Bytet av takarmatur kommer också igång väldigt snart.

Vi hoppas att dessa två åtgärder ger oss alla ett ännu mer attraktivt boende, både i estetisk och trygghetsmässig mening.

Har ni några frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss i styrelsen via vår brevlåda i styrelserummet, vår email, eller ringa oss (telefonnummer finns på anslagstavlorna i trapphusen).

Mvh Styrelsen